Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ - ΚΛΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΟΡΗΓΙΑ 1,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε μία εποχή όπου ο μέσος Έλληνας πολίτης υποφέρει, υλικά και ψυχικά, από την οικονομική κρίση και τις λανθασμένες έως εγκληματικές επιλογές αλλεπάλληλων πολιτικών ηγεσιών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, ο εικονιζόμενος Κλέων Παπαδόπουλος - Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ή Hellenic PostBank (όπως αποκαλείται πλέον) - μοιράζει χρήμα έναντι 'διαφήμισης' στον πολυχώρο Thalassa Club του υπόδικου και με βεβαρημένο παρελθόν Βίκτωρα Μητρόπουλου (βλ. άρθρο στο Βήμα 'Ο βίος και η πολιτεία των αδελφών Μητρόπουλων', http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=125736  - Για το πρόσφατο ζήτημα λέσχης παράνομου στοιχηματισμού βλ. άρθρο στο Contra.gr 'Καταζητείται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος', http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/katazhteitai-o-viktwras-mhtropoylos.1391008.html).



Με τη μετοχή του ΤΤ να έχει καταρρεύσει από τα 4,18 ευρώ πριν 12 μήνες στα 0,34 ευρώ (πτώση 90,53%) σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2011, ο Κλέων Παπαδόπουλος 'χαρίζει' 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε κέντρο διασκεδάσεως και λοιπών εκδηλώσεων. Την ίδια ώρα που άλλες επιχειρήσεις επιλέγουν να στηρίζουν κέντρα φιλοξενίας αστέγων και απόρων. Το ζήτημα έχει αναδειχθεί, μεταξύ άλλων, από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την Παρασκευή +13.





Η διοίκηση του ΤΤ δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση για το σκάνδαλο, ενώ και οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊστάμενοι (Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου) αφήνουν το θέμα 'να ξεχαστεί'.



Για όσους αναρωτιούνται για τη μετοχική σύνθεση του ΤΤ, το παρακάτω διάγραμμα εξηγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου