Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 'ΕΘΝΟΣ' ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 η εφημερίδα 'ΈΘΝΟΣ', του γνωστού μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Μπόμπολα, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο 'ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για τρομοκρατικό χτύπημα' και υπότιτλο 'Αξιόπιστες πληροφορίες για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και Αστυνομία. Γίνεται λόγος για μεγάλης κλίμακας επίθεση, με στόχο την καρδιά του πολιτικού συστήματος.' !



Επρόκειτο για τη μόνη εφημερίδα που ανέδειξε το εν λόγω ανύπαρκτο θέμα, δηλαδή που κατασκεύασε μία είδηση-ψέμα.




Η απόδειξη προέρχεται από ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=9130&Itemid=799&lang=), με ημερομηνία δημοσίευσης 30-11-2011, στην οποία αναφέρεται επακριβώς ότι  'Σχετικά με το περιεχόμενο δημοσιεύματος σημερινής ημερήσιας εφημερίδας, που αφορά πληροφορίες επικείμενης τρομοκρατικής επίθεσης σε στόχους υψηλού ενδιαφέροντος, ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.' !


Φυσικά η 'σοβαρή' εφημερίδα, με τις 'αξιόπιστες' πληροφορίες που επικαλείται συχνά-πυκνά, δεν φρόντισε ώστε να διορθώσει το 'λάθος' της.



Αλοίμονο σε όσους συνεχίζουν να επιβραβεύουν την προπαγάνδα και τις κατασκευασμένες ειδήσεις του 'ΕΘΝΟΥΣ', αγοράζοντας την φυλλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου