Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. , ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ



Ο Υπουργός Υποδομών (και μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ.) Μάκης Βορίδης φρόντισε να ξεκαθαρίσει πώς δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης/επαναπροσαρμογής των τιμών των διοδίων . Παράλληλα προανήγγειλε επενδύσεις στους οδικούς άξονες , τους οποίους κατασκευάζει και διαχειρίζεται κυρίως ο Όμιλος Μπόμπολα (Βλ. εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα', http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=164129) .




 Σας θυμίζουμε ότι η οικογένεια (του Γιώργου και του υιού του, Φώτη) Μπόμπολα κατέχουν άνω του 30% του τηλεοπτικού σταθμού MEGA καθώς και την εφημερίδα 'Έθνος', όπου συχνά 'φιλοξενούνται' απόψεις των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. Στην οικογένεια Μπόμπολα αποδίδεται ο χαρακτηρισμός 'Εθνικός Εργολάβος', μιας και ασχολείται με κάθε λογής κατασκευές - από οδικούς άξονες έως εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορρημμάτων και γραμμές ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.


 
Με την εξαίρεση του ΑΝΤ1, το MEGA και ο Σκάι είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί που αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στο προαναφερθέν ακροδεξιό κόμμα. Πάντως, με την συμμετοχή του πλέον στο κυβερνητικό σχήμα Παπαδήμου, το ΛΑ.Ο.Σ. άρχισε ήδη να αποδεικνύει πόσο 'φιλολαϊκό' κόμμα είναι αλλά και πόσο 'ανεξάρτητο' απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα!


Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον αρχηγό της οικογενείας, Γιώργο Μπόμπολα, θα βρείτε στο παρακάτω link: http://www.arxaiaithomi.gr/?p=25686

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου