Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΚΕ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ALTER

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος υποτίθεται ότι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων. Μόνον που στην συγκεκριμένη περίπτωση στάθηκε στο πλευρό του στυγνού εργοδότη και οφειλέτη δεδουλευμένων μηνών, τέως Διευθύνοντος Συμβούλου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, κ. Κώστα Γιαννίκου.





Ο εν λόγω επιχειρηματίας αδυνατούσε να εκδώσει το εβδομαδιαίο περιοδικό TiVo, λόγω απεργίας του προσωπικού, οπότε έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό που συμπεριελάμβανε δύο 'δημοσιογράφους' (ονόματι Κώτσου και Τσιμούρτα κατά το blog Fimotro, http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_5252.html) και το πιεστήριο του ΚΚΕ.




Άλλαξε και τον τίτλο του περιοδικού σε TiVi - αλήθεια έτσι εύκολα κατοχυρώνεις νομικά επονομασία εντύπου στην Ελλάδα? - και όλα μια χαρά!


Αφότου δημοσιοποιήθηκε το θέμα και με καθυστέρηση 24 ωρών, η 'ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ', της οποίας το website είναι μονίμως υπό κατασκευή, εξέδωσε ανακοίνωση που φιλοξενήθηκε στην κομματική εφημερίδα 'Ριζοσπάστης' και στην οποία ανέφερε ότι:
'Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Η  Διεύθυνση  της  Τυποεκδοτικής'



Πώς γίνεται ο ένας από τους δύο βασικούς μετόχους του ALTER (ο έτερος είναι ο Γιώργος Κουρής), του καναλιού που οφείλει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ, να συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά?


Πώς γίνεται η εταιρεία 'ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ' του 'Κόμματος του Λαού' να μην έχει ιδέα για τους επιχειρηματίες με τους οποίους ξεκινά συνεργασία? Επιπλέον πώς γίνεται να μην διακρίνουν την ομοιότητα στα εξώφυλλα των TiVo και TiVi?


Αν δεν το έγραφαν τα blogs, μήπως ακόμη θα παρίσταναν πως δεν τρέχει τίποτα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου