Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ / ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΗΛΙΑ ΠΟΛΑΤΙΔΗ

Με αφορμή την κατάταξη του ΛΑ.Ο.Σ. ως ακροδεξιό κόμμα από μία καθηγήτρια Ιστορίας του ΄Γ Γυμνασίου Σερρών, κατά την παράδοση μαθήματος για το ρατσισμό, ο βουλευτής του εν λόγω  ακροδεξιού/φασιστικού  κόμματος  'απαίτησε' (ναι, σωστά διαβάσατε) να καλέσει ο Διευθυντής του ΄Γ Γυμνασίου ενώπιών του την καθηγήτρια για να απολογηθεί.






Φυσικά αυτό δεν συνέβη και, ως αντίδραση, ο Ηλίας Πολατίδης κατέθεσε αγωγή εναντίον πρώην και νυν μελών της ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και της ΕΛΜΕ Σερρών (Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Σερρών), ζητώντας να επιβληθεί:
- Πρόστιμο 50.000 ευρώ
- Προσωπική κράτηση έξι (6) μηνών
- Υπογραφή δήλωσης μετάνοιας των συνδικαλιστών για τις πράξεις τους



Το 'έγκλημα' των  εκπαιδευτικών-συνδικαλιστών  είναι ότι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στην πειθαρχικά διωκόμενη καθηγήτρια Ιστορίας.





Για την υπόθεση μπορείτε να ενημερωθείτε και από τον ιστότοπο της ΟΛΜΕ (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=2262). Όσον αφορά τον Ηλία Πολατίδη, απέφυγε να δημοσιεύσει την επαίσχυντη κίνησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα (http://www.polatidis.gr/news.php), γεγονός που αποτελεί απόδειξη της 'σοβαρότητας' που ο ίδιος προσδίδει στην απόφασή του.


Αν η Ελλάδα είχε κάτι να υπερηφανεύεται, αυτό ήταν ο πνευματικός της πολιτισμός. Τώρα οι 'εντός των τοιχών βάρβαροι', με πρωτεργάτες τους φασίστες του ΛΑ.Ο.Σ., προσπαθούν να τον αφανίσουν. Κομμάτι-κομμάτι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου