Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 500 000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη είχαμε πρωτοασχοληθεί εξαιτίας του δανείου 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας. Τότε ο κ. Σαχινίδης, με συμπαραστάτη τον τέως Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και μετέπειτα αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Βαγγέλη Αργύρη, είχε υποβοηθήσει με 'φωτογραφική' νομοθετική διάταξη τη δανειοδότηση του καταχρεωμένου συνεταιρισμού. Τελικά ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας εισέπραξε τα χρήματα και περίπου ένα μήνα αργότερα υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Το πλήρες άρθρο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://skandaloblog.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html.


Αυτή την φορά ο Φίλιππος Σαχινίδης αποφάσισε την επιχορήγηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών (Ο.Σ.Υ.Ο) με το ποσό των 500 000 €, για την παιδική κατασκήνωση των υπαλλήλων του Υπ. Οικονομικών. Η σχετική απόφαση, με ΑΔΑ (= Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης) Β440Η-ΟΕΩ, είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του Προγράμματος 'ΔΙΑΥΓΕΙΑ' (http://et.diavgeia.gov.gr/f/minfin/ada/%CE%92440%CE%97-%CE%9F%CE%95%CE%A9).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου