Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ & ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 'ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας από τα διαπλεκόμενα καθεστωτικά ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες και παράλληλα να κατασυκοφαντήσουν την Αριστερά, η εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα' του γνωστού (από τον εκβιασμό της υπόθεσης Ζαχόπουλου-Καραμανλή) εκδότη Θέμου Αναστασιάδη κυκλοφόρησε με βασική είδηση δήθεν σχέδιο υποχρεωτικού περιορισμού των αναλήψεων.



Στο εξώφυλλο της έκδοσης της 20ης Μαΐου 2012 ξεχωρίζει με πηχυαία γράμματα ο τίτλος 'Σχέδιο για όριο στις αναλήψεις'. Το πλήρες (κατασκευασμένο) ρεπορτάζ καταλαμβάνει τις σελίδες 6-8, όπου περιγράφεται με τα μελανότερα χρώματα η κατάσταση της οικονομίας και, ειδικότερα, του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ελλάδας.


Δυστυχώς για τους συντάκτες του 'Πρώτου Θέματος', η Τράπεζα της Ελλάδος έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα (http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/PressReleases/DispItem.aspx?Item_ID=3958&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=DT). Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, μιας και τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων είχαν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Εντούτοις το 'Πρώτο Θέμα' κυκλοφόρησε δίχως καμία αλλαγή στο πρωτοσέλιδό του.





Ίσως θα ήταν προτιμότερο ο κ. Αναστασιάδης να επικεντρωθεί στα κουπόνια αγορών από Supermarkets που μοιράζει με την εφημερίδα του και να αφήσει τη δημοσιογραφία στους ειλικρινείς λειτουργούς της. Όσοι λίγοι κι αν έχουν απομείνει...

2 σχόλια:

  1. EINAI KATI TO ΣΥΝΗΘΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ (ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΩΣ Τ' ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ), ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ "ΛΟΓΙΚΟ".
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΤΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ Σ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ" ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ MΕDI-ΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι κακόβουλο και παράγει πανικό, καθώς και η φωτογραφία του Γ.Πρίντεζη να υπονοεί πάρτε τα ... μου, τιμωρήστε τους, είναι παράγοντες της κρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή