Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Η εγκληματική νεο-ναζιστική ανθελληνική οργάνωση 'Χρυσή Αυγή' εγκαινίασε νέα μέθοδο παραπλάνησης και ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης των απόρων & ανέργων συμπολιτών μας.



Προσπαθώντας απεγνωσμένα να παραστήσει το φιλο-λαϊκό κόμμα που αγωνίζεται για την σωτηρία της πατρίδας από εγχώριους μειοδότες και ξένους εχθρούς, η Χρυσή Αυγή προχώρησε στη διανομή τροφίμων (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kratikh-epichorhghsh-epistrefei-ston-lao#.UASU5vXZZ8w).




Όπως όμως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα δύο σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα, η Χρυσή Αυγή αφ'ενός μοίρασε προϊόντα από υποκαταστήματα της γνωστής γερμανικής αλυσίδας Lidl κι αφ'ετέρου κατέγραψε τα στοιχεία ταυτότητος των Ελλήνων παραληπτών.



Δηλαδή το 'μοναδικό ελληνικό εθνικιστικό κόμμα', όπως αρέσκεται να αυτοπροβάλλεται το εν λόγω συνονθύλευμα μπράβων, εμπόρων ναρκωτικών, ληστών και λοιπών εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, επέλεξε συνειδητά να αγοράσει ξενόφερτα προϊόντα (και δη γερμανικά) αντί να ενισχύσει τους Έλληνες παραγωγούς και τις ντόπιες  επιχειρήσεις / βιομηχανίες !



Όσο για το φακέλωμα των δύστυχων που έσπευσαν για μία μικρή σακούλα τροφίμων, ο απώτερος στόχος είναι η αποκόμιση αντισταθμιστικών οφελών (κοινώς 'ανταλλαγμάτων') είτε με την στρατολόγηση νέων μελών και την συμμετοχή στις (ως επί το πλείστον παράνομες) δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής είτε με την εκβιαστική εξασφάλιση της ψήφου των 'ευεργετηθέντων' σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις.



Αυτό θα πει 'πατριωτισμός' ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου