Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ !!!

Μέλη της ανθελληνικής εγκληματικής οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή' απείλησαν τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης επειδή εξέφρασε τη γνώμη του!



Οι νεοναζί, που ασπάζονται τον σατανισμό όπως αποδεικνύεται από τα ιδεολογικά κείμενα του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και από τη δράση του βουλευτή Γιώργου Γερμενή (βλ. το εξαιρετικό αφιέρωμα-έρευνα του ιστοτόπου Jungle Report, http://jungle-report.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html), παρίσταναν μέχρι πρόσφατα τους υπέρμαχους του ορθόδοξου χριστιανικού δόγματος. Με συμβολικές πράξεις που κατέληγαν πάντα σε έκτροπα και παραβίαση τόσο της ανθρώπινης νομοθεσίας όσο και των θρησκευτικών διδαχών της Αγίας Γραφής. Όπως στο πανηγύρι της Ραφήνας, όπου έσπασαν τους πάγκους και κατέστρεψαν το εμπόρευμα νομίμων αλλοδαπών μικροπωλητών, ή έξω από το θέατρο 'Χυτήριο', όπου καθύβριζαν και απειλούσαν ηθοποιούς και δημοσιογράφους.




Δεν μας ενδιαφέρει εάν ο οποιοσδήποτε συμπολίτης μας είναι θρησκευόμενος, άθεος ή αγνωστικιστής. Αυτά τα θέματα είναι προσωπικά και δεν υπόκεινται σε έξωθεν υποδείξεις ή επιβολή. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η υποκρισία και το ψέμα. Ιδιαίτερα όταν τέτοιες συμπεριφορές αποσκοπούν στην ευκαιριακή αλίευση ψηφοφόρων. Οι Έλληνες πολίτες άλλωστε έχουν χορτάσει από πολιτικάντηδες που άλλα υπόσχονται και άλλα εφαρμόζουν. Από απατεώνες που στην θεωρία είναι οι πιο πονόψυχοι ανθρωπιστές αλλά στις πράξεις αποδεικνύονται οι πιο αναίσθητοι ατομιστές.


Ο Μητροπολίτης Παύλος διέκρινε την πραγματική φύση των εν Ελλάδι νοσταλγών του Αδόλφου Χίτλερ και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
'Άφησα τελευταία την «Χρυσή Αυγή» που στην πραγματικότητα είναι «μαύρη νύκτα». Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό. Τον Χριστό που η «Χρυσή Αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.  Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε»; Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού; Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».  Κάθε εναγκαλισμός και χάιδεμα χριστιανού ή πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης. Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος. Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου. Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας. Στώμεν λοιπόν καλώς! Στώμεν μετά φόβου! Η άκρη του κουβαριού είναι του Χριστού το θέλημα και όχι οι αυθαιρεσίες και οι εξυπνάδες των ανθρώπων.'
(βλ. NewsNow.gr, http://www.newsnow.gr/article/238976/mitropolitis-siatistis-i-xrysi-avgi-diokei-kai-exeftelizei-ton-xristo-kathimerina.html)


Πώς θα μπορούσαν άτομα που έχουν εμπλακεί σε ληστείες, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, σωματεμπορία, εμπόριο ναρκωτικών, διαρρήξεις και εκβίαση-προστασία καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης να αποκαλούνται θρησκευόμενοι ?


Νομίζετε πως είναι τυχαίο που η Χρυσή Αυγή ήλθε πρώτο κόμμα μεταξύ των ψηφισάντων ποινικών κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές ?


Νομίζετε πως είναι επίσης τυχαίο που η Χρυσή Αυγή επί μία ολόκληρη εικοσαετία (1990-2010) δεν έκανε τίποτα για την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματική δραστηριότητα της Αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα ?


Αναρωτηθήκατε ποια είναι η προέλευση των χρημάτων με τα οποία η Χρυσή Αυγή διεξήγαγε ανεπιτυχείς και συνάμα πολυδάπανους προεκλογικούς αγώνες όλα τα προηγούμενα χρόνια ?


Όποιος χρησιμοποιεί με περισσή ευκολία τους όρους 'Πατρίδα' & 'Έθνος' είναι αναμφισβήτητα πατριδοκάπηλος. Για τα μέλη της Χρυσής Αυγής οι παραπάνω έννοιες δεν είναι ιερές αλλά εμπόρευμα, προκειμένου να εκλεγούν στο Κοινοβούλιο και να εισπράττουν την παχυλή μηνιαία βουλευτική αποζημίωση που δήθεν θα διέθεταν σε άπορους συμπολίτες μας. Ανάλογα αντιμετωπίζουν τους ψηφοφόρους, δηλαδή ως χρήσιμα κορόιδα που αρκούνται σε μία υποτυπώδη διανομή τροφίμων προκειμένου να παραχωρήσουν την ψήφο και την αφοσίωσή τους. Θυμίζει την τακτική των Ευρωπαίων αποικιοκρατών που μοίραζαν μπιχλιμπίδια στους υπανάπτυκτους ιθαγενείς ως αντάλλαγμα για τις πολύτιμες πρώτες ύλες και, μεταγενέστερα, την πλήρη υποταγή των αυτοχθόνων.


Τα θρασύδειλα αλητάκια λοιπόν προέβησαν σε - ανώνυμες φυσικά - απειλές κατά του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου. Χαρακτηριστική είναι η φράση 'Τo κομμούνι θα το κάψουμε', που ξεστόμισε ένας από τους ψευτοπατριώτες της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας για το ότι ο προαναφερθέντας Μητροπολίτης δεν είναι κομμουνιστής (βλ. Skai.gr, http://www.skai.gr/news/greece/article/215302/apeiles-kata-tou-mitropoliti-paulou-ti-leei-o-idios-gia-ti-hrusi-augi-/).


Ο Μητροπολίτης Παύλος, σε αντίθεση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που σέρνεται πίσω από την Χρυσή Αυγή σαν υποτακτικός της (βλ. αριστερή φωτό), δεν ανασκεύασε τη δήλωσή του. Αντιθέτως, επανήλθε με συνέντευξη στον 'Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής', όπου ανέφερε ρητά ότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα Χριστιανός και Χρυσαυγίτης. 'Αν πιστεύεις στον Χριστό, πιστεύεις πως αυτός ο έγχρωμος είναι ελάχιστος αδελφός του Κυρίου. Εσύ τι θα κάνεις; Θα πας να τον χτυπήσεις με αλυσίδες; Και θα είσαι Χριστιανός;', προσθέτοντας μάλιστα ότι η Εκκλησία πρέπει να τοποθετηθεί και να πάρει θέση για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, καθώς 'Δεν μπορεί να είμαστε αδιάφοροι. Γιατί η αδιαφορία των μέσων Γερμανών έβγαλε τον Χίτλερ στην εξουσία' (βλ. iEfimerida, http://www.iefimerida.gr/news/73036/o-m%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%C2%BB-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF).


Ως προς τις απειλές από τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, ο Μητροπολίτης Παύλος δήλωσε το εξής:
'Ας κοπιάσουν στο ναό του Κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν' (βλ. The Insider, http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21869%3Alto-kommoyni-tha-to-kapsoymer-apeiles-kata-toy-mitropoliti-payloy&catid=68%3Apeople&Itemid=48).



Πόση παρρησία και αξιοπρέπεια δύναται να εμπεριέχει μία μόνο φράση ?  Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες Δικαστές διστάζουν να κηρύξουν έκνομη την Χρυσή Αυγή και η Αστυνομία αγωνίζεται για εσωτερική αυτοκάθαρση από όσους ντροπιάζουν το Εθνόσημο συντασσόμενοι με τους νεοναζί. Ενώ ο επικεφαλής της νεοναζιστικής συμμορίας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, απροκάλυπτα παραδέχεται πως 'Χαιρετάμε ναζιστικά αλλά με καθαρά χέρια' (Zougla.gr, http://www.zougla.gr/greece/article/xeretame-nazistika-me-ka8ara-xeria), και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος ονειρεύεται νέο εμφύλιο πόλεμο (βλ. BBC News, http://www.bbc.co.uk/news/world-19976841).





Σας παρακαλούμε να διαδώσετε με κάθε τρόπο την αλήθεια για το καρκίνωμα που ονομάζεται 'Χρυσή Αυγή'. Γραπτώς, προφορικώς, διαδικτυακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου