Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Η νεοναζιστική συμμορία της 'Χρυσής Αυγής', συνεχίζοντας την ανιστόρητη προπαγάνδα της ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες των Ελλήνων πολιτών, αποπειράται να διαστρεβλώσει το νόημα της Επετείου του Πολυτεχνείου.


Διαπράττοντας ποικίλα αδικήματα πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα (περιύβριση νεκρών, συκοφαντική δυσφήμιση επιζώντων, διασπορά ψευδών ειδήσεων, προσβολή προσωπικότητας κλπ), η ανθελληνική εγκληματική οργάνωση της 'Χρυσής Αυγής' αρνείται την ύπαρξη των ηρωικών νεκρών του Πολυτεχνείου. Ενώ η ίδια η επίσημη Πολιτεία έχει αναγνωρίσει την υπέρτατη θυσία των γνήσιων Ελλήνων πατριωτών - φοιτητών/εργαζομένων/νέων/ηλικιωμένων - που οδήγησε στην κατάρρευση της Δικτατορίας και στην επάνοδο στη Δημοκρατία. Γι'αυτό και έκτοτε η 17η Νοέμβρη του 1973 εορτάζεται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, με μοναδική επαίσχυντη εξαίρεση τους χουντικούς-Γερμανοτσολιάδες-νεοναζί. Η δε τελετή μνήμης πραγματοποιείται πρωτίστως στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΑΕΙ-ΤΕΙ) ως πολύτιμο παράδειγμα διαπαιδαγώγισης της μαθητιώσας νεολαίας αλλά και ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους συνομηλίκους τους που αντήλλαξαν το πολλά υποσχόμενο μέλλον τους χάριν της ελευθερίας των συνανθρώπων τους.


Η μεταπολίτευση ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες αλλά στο πέρασμα των ετών θάμπωσε από πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα. Σας παρακαλούμε να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και να μην αποδίδετε τα σημερινά δεινά μας στα 'Παιδιά του Πολυτεχνείου'. Διότι παιδιά ήταν. Παιδιά που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν και να αντιμετωπίσουν τις χαρές και τις λύπες του ανθρωπίνου βίου. Αλλά και όσοι βάδισαν ιδεολογικά και αγωνιστικά στο πλευρό τους, ανεξαρτήτως ηλικίας, έγιναν για λίγο και πάλι 'παιδιά'. Πιστεύοντας σε κάτι ανώτερο από το ατομικό όφελος, σε κάτι διαχρονικότερο από την εφήμερη ανθρώπινη ύπαρξη. Σε ένα πιο όμορφο παρόν και ένα ευτυχέστερο μέλλον.



Απέναντί τους στάθηκαν άτομα βυθισμένα στον παραλογισμό της εγωπάθειάς τους. Ανίκανα να αντικρίσουν κατάματα την θλιβερή ανεπάρκειά τους ως στρατιωτικοί ή/και πολιτικοί ηγέτες. Με την φιλοδοξία τους να μεταφράζεται σε υποδούλωση των συμπολιτών τους και σε απώλεια ενός τμήματος του ευρύτερου Ελληνισμού (Βόρεια Κύπρος). Τίποτα περισσότερο από προδότες του Συντάγματος. Προδότες του Λαού. Προδότες της Πατρίδας που οι εν λόγω επίορκοι Συνταγματάρχες είχαν δήθεν ορκιστεί να υπηρετούν.



Οι Ήρωες του Πολυτεχνείου ουδέποτε διεκδίκησαν αξιώματα και υλικά αγαθά. Μόνο αναγνώριση του γνήσιου αλτρουισμού τους. Οι πραγματικοί αγωνιστές της Ελευθερίας, τόσο οι επιζώντες όσο και οι συγγενείς των δολοφονημένων συμπολιτών μας, δεν μεταλλάχθηκαν σε πολιτικάντηδες ή σε διεφθαρμένα κομματικά στελέχη. Έδειξαν το δρόμο και άφησαν το κοινωνικό σύνολο να πορευθεί κατά συνείδηση. Εμείς αποδειχθήκαμε ανάξιοι της εμπιστοσύνης τους. Ψηφίζοντας επανειλημμένως ανίκανους και ψεύτες για μέλη του Κοινοβουλίου. Ενίοτε συμμετείχαμε στην απάτη και το όργιο διαφθοράς.




Ολοκληρώσαμε το έγκλημα, επιτρέποντας σε μερικούς θρασύδειλους αληταράδες νεοναζί να καταλάβουν βουλευτικά έδρανα. Όπως ανεχθήκαμε στους απαίδευτους, δηλαδή δίχως μόρφωση και ανατροφή, υποστηρικτές τους να κυκλοφορούν με τα εμετικά σύμβολα του Γερμανού κατακτητή του 1940 στις γειτονιές μας. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ???



Η Χρυσή Αυγή, αποτελούμενη από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, έχει την αναίδεια να αμφισβητεί τους Ήρωες του Πολυτεχνείου. Μία έξωθεν χρηματοδοτούμενη μαφία, με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση μίας νέας ολιγαρχίας/δικτατορίας, χρησιμοποιεί τα εθνικά σύμβολα ως εμπόρευμα και διάγει πολυτελή βίο εις υγείαν των κορόιδων-ψηφοφόρων της.



Πέραν των λεκτικών προσβολών προς την ιστορική μνήμη του Έθνους εντός του Κοινοβουλίου, η Χρυσή Αυγή κυκλοφόρησε και αφίσα όπου θέτει το προκλητικό ερώτημα: 'Πολυτεχνείο - Ζητούνται Νεκροί - Ο ευρών αμοιφθήσεται'. Χαρακτηριστικό του εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου των Χρυσαυγητών είναι το ορθογραφικό λάθος που φιγουράρει στην προπαγανδιστική τους αφίσα. Το ρήμα είναι 'αμείβω' και όχι 'αμοίβω'. Στοιχειώδεις γνώσεις γραμματικής Γυμνασίου...



Από υποκείμενα που γνωρίζουν μόνον πως να τσεπώνουν την παχυλή μηνιαία βουλευτική αποζημίωση και να κρύβονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία δεν περιμένουμε ούτε ήθος ούτε αλήθεια. Όπως δεν φανταζόμασταν ότι θα βρεθούν Έλληνες που θα γίνονταν ακόλουθοι νεοναζί-νταβατζήδων. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η άγνοια οδηγούν δυστυχώς ένα τμήμα του πληθυσμού να αποδέχεται τα κατακάθια της κοινωνίας ως ανωτέρους του.



Ήδη τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε πληθώρα - Δυτικών και μη - Δημοκρατιών αποκαλύπτουν τις σκοτεινές πτυχές της Χρυσής Αυγής, προκαλώντας παραλήρημα εκ μέρους της συμμορίας (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/khrujh-polemou-sthn-chrush-augh-apo-ton-jeno-tupo#.UKYzMIbZZ8w). Το τραγελαφικό είναι πως η Χρυσή Αυγή αρέσκεται να αναδημοσιεύει ξένα δημοσιογραφικά άρθρα, εφ'όσον περιγράφουν τις δήθεν κοινωνικές της δράσεις (όπως τη διανομή εισαγόμενων τροφίμων από τα Lidl, με προαπαιτούμενο φακέλωμα των ευεργετηθέντων φτωχών Ελλήνων προς μελλοντική αξιοποίηση/εκβίαση από την εγκληματική οργάνωση που παριστάνει το πολιτικό κόμμα). Όταν όμως τα άρθρα είναι αφοπλιστικά ειλικρινή, ξεμπροστιάζοντας τις παράνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, τότε ως εκ θαύματος τα ίδια ξένα ΜΜΕ καθίστανται αφερέγγυα και εχθρικά. Η παράνοια σε όλο το μεγαλείο της.



Εννοείται πως για την Χρυσή Αυγή τα εγχώρια ΜΜΕ είναι εξ ορισμού αφερέγγυα και καθεστωτικά (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/genikos-apokleismos-ths-chrushs-aughs-apo-ta-mesa-enhmerwshs#.UKY1M4bZZ8w). Ασχέτως εάν έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή των νεοναζί ηλιθίων. Σε σημείο που τα περισσότερα (πρώην ανεπάγγελτα - νυν εκλεγμένα) στελέχη της Χρυσής Αυγής να έχουν αναδειχθεί στις γελοιότερες 'τηλεοπτικές γλάστρες'. Οι αντιφάσεις είναι πολλές και ερμηνεύουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής κυρίως σε ψηφοφόρους νεαρής ή προχωρημένης ηλικίας και, εν πάσει περιπτώσει, χαμηλής διανοητικής στάθμης.



Αρκεί (ή θα έπρεπε να αρκεί σε μία ευνομούμενη Πολιτεία) η δεδηλωμένη αντίθεση της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία για να επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Αντί να υπονομεύεται το όποιο κύρος της Ελλάδας έχει απομείνει στο Διεθνές Σύστημα Κρατών-Εθνών. Η ευθύνη των Δικαστών δεν εξαντλείται στην προάσπιση των μισθολογικών τους δικαιωμάτων και την αντιμετώπιση της μικρο-εγκληματικότητας μέσω της σωφρονιστικής διαδικασίας.



Ανάλογη 'κλάψα' εκ μέρους των εν Ελλάδι νοσταλγών του Αδόλφου Χίτλερ προκάλεσε και η μαζική διαγραφή των προφίλ των μελών της Χρυσής Αυγής από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epesan-mazika-ta-profil-twn-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-sto-facebook#.UKa63IbZZ8w). Ανάλογη παρέμβαση αναμένεται και από Google-Blogger. Ας σημειωθεί πως είχε προηγηθεί η Wordpress. Τα ψυχικά διαταραγμένα μέλη της Χρυσής Αυγής έσπευσαν να αποδώσουν την ομόφωνη περιθωριοποίησή τους σε διεθνείς συνωμοσίες. Δεν κατονόμασαν βέβαια κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα ατόμων. Ίσως ήταν ο Έλβις, γνωστός και ως ο 'Βασιλιάς του Rock & Roll', ή οι εξωγήινοι...



Αντιλαμβάνεστε τί δίποδα ζώα κυκλοφορούν ανάμεσά μας και συναποφασίζουν για τις τύχες της Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου