Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!


Δεν το πιστεύαμε. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Έως ότου είδαμε τις φωτογραφίες. Και πλέον δεν μπορούσαμε να το αμφισβητήσουμε.




Επτά δεκαετίες έπειτα από τα εγκλήματα των ναζί κατακτητών εναντίον του Ελληνισμού και ολόκληρης της υφηλίου, Γερμανοί νεοναζί βεβήλωσαν εκ νέου τα Πάτρια Εδάφη. Με την παρουσία τους στην Ελλάδα και, ειδικότερα, εντός του Ναού της Δημοκρατίας. Προσκεκλημένοι των εθνοπροδοτών της ανθελληνικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Ξένοι και εγχώριοι νοσταλγοί του Αδόλφου Χίτλερ αντήλλαξαν φιλοφρονήσεις και ανέπτυξαν εκατέρωθεν τις απόψεις τους για αποτελεσματικότερη διμερή συνεργασία σε θέματα προπαγάνδας και χειραγώγισης των Ελλήνων πολιτών. Απώτερος στόχος η ιδεολογική 'άλωση' της Ελλάδας και η μετατροπή της σε προτεκτοράτο της Γερμανίας, με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής σε 'προνομιακό' ρόλο τοπικού επιτηρητή. Η αγαστή συνεργασία Γερμανών νεοναζί με τους ντόπιους πατριδοκάπηλους/Γερμανοτσολιάδες αποτυπώθηκε σε αναμνηστικές φωτογραφίες.



Ουδείς λογικός και φιλαλήθης Έλληνας πολίτης/ψηφοφόρος θα εξακολουθούσε να υποστηρίζει τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου της Χρυσής Αυγής. Όσοι τάσσονται υπέρ της, μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις της ιδεολογίας και της δράσης της, είναι αντικειμενικά εξίσου δοσίλογοι και ένοχοι Εθνικής Προδοσίας.


Όσοι γνωρίζουν Γερμανικά ή είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάποιο μεταφραστικό πρόγραμμα (όπως το Google Translator), δύνανται να ενημερωθούν για τους Γερμανούς νεοναζί/υψηλούς προσκεκλημένους της Χρυσής Αυγής από τον ιστότοπο Freies-Netz-Sued.net (http://www.freies-netz-sued.net/index.php/2013/02/06/athen-parlamentsbesuch-am-rande-des-imia-marsches/#more-15609).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου